Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 
A mi társadalmunk, valamint a legtöbb nem nézi jó szemmel a nő fesztelen nedvekkel teli szexuális aktivitását. A nők számára nem engedélyezett olyan tevékenység, amely másokat megbotránkoztat bőséges testnedveivel, és hogy igenis lehet nőies és kívánatos ebben az élvezetes formában is. Ez létrehoz egy jelentős akadályt a nők szexuális élvezetében félnek a mennyiségtől, mintha bepisilne. Pedig a női testfolyadékok normális és szükséges része a szexnek.
www.tvn.hu_168f4516cb843538757afaf9c389ef2e.jpg

Mielőtt egy nő megtanulja a spriccelő orgazmust, élvezze az ejakulációt és élvezze a szexet. El kell fogadnia minden testnedvét, ami normális. Nem szabad megkérdőjelezni a természet által adott mennyiséget, a nőt nedvességével – legyen az izzadság, hüvelyi kenés, menses, ejakulátum, vagy folyadék- az mind természetes, isten által adott ajándék. Ezek a folyadékok normális és természetes része a nők életének. Nincs semmi, ami eredendően rossz vagy káros rájuk nézve. 
 

 

Tévhit, hogy egy nő nem engedheti meg magának, hogy spricceljen, és megtapasztalja a potenciálisan eget-földet rengető orgazmust. Ezért sokan görcsölnek és nem tudják elengedni, ha a nyomás vagy spriccelő érzés keletkezik. Hölgyeim, járuljanak hozzá a nedves és piszkos természetes szexhez és fogadják el. Adjanak esélyt maguknak, hogy szórakozni és élvezni merjék a szexet.

 

Címkék: szex orgazmus spriccelő

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr804463732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dosesteck 2012.06.05. 17:05:54

Helló!
yóyóóó,dehh ennek a spriccelő orgazmusnak nőknél mi a pontos receptje??? ha tudod ,vagy van erre linked magyarul,akkor az köszi lenne! erre a mailcímre! paravan13@gmail.com thx :)
süti beállítások módosítása