Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Multi orgazmus minden nő és férfi álma és nem lehetetlen. Némelyeknek még az egy is elég, ha viszont rákapnak az ízére nincs megállás és sorban jön egymás után a jóleső remegés és a mennyei pillanatok itt kopogtat a küszöbön és megosztom hogyan érheted el. Ha megelégszel eggyel akkor sem maradsz le semmiről,mert a  földöntúli pillanatot átélted,de gondoljunk a többiekre, akik bevállalják és megadják a lehetőségét, hogy kipróbálják.

Vigyázat! Hirtelen jön és sorozatban és nem lehet megállítani. Felkészültél?

A legfontosabb az önismeret  a szeretet lépcső ötödik eleme  és nagyon fontos, hogy elfogadd saját magad és tested. Felszabadít  a görcsöket feloldja és a kiskori anális időszakot ha éppen tiltották nemi szervek vizsgálatát vagy túlzottan erőltették a bilizést azt itt most újratanulhatod.

Miután megbarátkoztál a testeddel, elfogadod magad merj játszani testeddel fedezd fel. Az egyik legnagyobb hiba azt várjuk , hogy majd a társunk felfedezi. Honnan tudja mi jó nekünk ha mi magunk se tudjuk? Felfedezzük a testünk és készen állunk a következőre, hogy társunkkal, partnerünkkel megtaláljuk egymás örömeit.

Mikor átéljük az orgazmus frenetikus élményét . Nemi szervek még mindig érzékenyek és ha kihasználjuk ezt a pillanatot és nem túl durván folytatjuk a nemi szervek izgatását, és készen áll az agyunk is, hogy jöhet a következő. Észreveszed, hogy nincs lehetetlen és élvezni fogod az érintést és bekövetkezik újra és újra míg nyitott lesz tested, lelked folyamatos orgazmusban lesz részed. Tartalmassá teheted az együttléteket mind a kettőtök örömére.

 

Címkék: szex orgazmus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr274462301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása