Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

CIKKSOROZATUNK FOLYTATÁSOS ÉS SEGÍTSÉGET NYÚJT A KIEGYENSÚLYOZOTT PÁRKAPCSOLATOKHOZ.
 
A férfiakat levadásszák a nők, miután bekapják a csalit szexuális aktust létesítenek. Alig pár harapás után máris elkedvtelenedik a férfi, jönnek a nőknek a nehézségek pontosabban kapcsolatuk fenntartása. Azt hiszik a nők, hogy elég időt és szexet adni a férfinak és az ott marad mellettük és elfeledkeznek a valódi hatalmukról. Nagyon keveset tudnak a férfiakról. Hogyan is lehet irányítani a férfiakat?
 
A  férfiak félnek az elkötelezettségtől, a nőktől. A férfi szerelemben nem önmaga, elveszíti szabadságát és a függetlenség érzését.A sors iróniája, hogy kapcsolatban, házasságban nagyon is jól élik meg a világukat ellenben berzenkednek ellene.
 
Meglepő lehet a felvilágosult nő számára, hogy különleges bánásmódot igényel a férfi. A férfiak nagyon büszkék és félnek a kasztrációtól ezért a nő feladata, hogy csökkentse ezt a félelmet és ezerféle képen mutassa meg a férfinak, hogy nem kasztrálni akarja, hanem gazdagítani szeretné életét, megvilágosítsa előtte az utat és férfiasságát kiteljesítse. Van egy törékeny férfi - Én- nevezhetjük Egonak ennek támogatása hatalmas előnyökkel jár mindkettő fél számára. A férfi , akit partnere csodál, arra törekszik, hogy a nő róla alkotott elképzelés szerint éljen  és ha a nő bízik a férfiban. Szárnyakat add neki és viszonzásul rengetek gyöngédséget és szeretet fog adni a nőnek.
 
Jó ha tudjuk bármilyen más viselkedés a nőtől nem vezet eredményre és nem szolgája a kapcsolatot. A kritizáló és kasztráló, közömbös nő csupán arra ösztönzi társát, hogy visszavonuljon, lázadást pozíciójába kényszerítve a férfit.
 
Sok nő egyszerűen azért veszíti el az általa szeretet férfit, aki szintén nagyon szerette őt, mert a nő titkon meg akarta változtatni. A férfiak változna, de nem azért ,mert a nő szeretné hanem amikor megérnek erre. A nők ilyenkor alkalmatlannak tartják a férfit a feladatra, aki ezt érzi és neheztel érte és úgy érzi mennie kell. Sokkal több ez egyszerű toleranciánál, a nőknek szívük-lelkük legmélyéről kell elfogadniuk hősüket olyannak, mint amilyen, idővel úgy is változik
 
ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com
....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

Címkék: férfi szex orgazmus szerelem párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr674496103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása