Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 "Az emberek inkább választják a biztos rosszat (vagy átlagosat) a bizonytalan jó helyett.

De miért is félnének az emberek jótól? Most mindenki arra gondol, milyen bulaságokat beszélek itt, hisz mindenki a jóra vágyik nem a rosszra. Ez így is van normális esetben. Az emberek Többsége nem is közvetlenül a jótól fél, hanem annak elvesztésétől. Mondok egy egyszerű példát.

 

Ha van egy nőnek egy teljesen átlagos bizsu nyaklánca, amit mondjuk 2 000 Ft-ért vett valami bazárban nem félti annyira, mint mondjuk azt a nyakláncát, ami szín arany és mondjuk 150 000 Ft-ot ér. Ugyan ez a helyzet a párkapcsolatoknál is. Az ember egy teljesen átlagos kapcsolatot kevésbé félt, mint egy komoly kapcsolatot. Ezért van teli a mai világ könnyed, átlagos kapcsolatokkal. Sokan azért nem vállalják be a komoly kapcsolatot, mert félnek a megszűnése után járó fájdalommal. Na de hogy jön ide a Címben szereplő hazugság?

 

Természetesen ezek az ember tudják, jól, hogy nem normális dolog dobni a jót és a rosszat, vagy az átlagosat választani helyette. Először ezek az emberek mások előtt megjátsszák magukat, hogy Ők a legboldogabbak a világon és nincs még egy olyan tökéletes párkapcsolat, mint az Övéké. Aztán jön a második fázis, amikor már olyan régóta játsszák meg magukat, hogy már Ők maguk is elhiszik azt a mesterségesen létrehozott világot, amit kifelé mutatnak a többi embernek..."

 

 

/raio tollából/
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

 

 

 

Címkék: férfi szex szerelem párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr54543888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása