Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Az első csók egy nőnek. Abban a pillanatban eldönti, lesz-e több is. Íme 10 javaslat, hogy biztosan legyen több is!

 

 

1.Négyszemközt:

Az első csók tényleg csak kettőtöké legyen. Sok pasi a lehető legrosszabb időpontot, szituációt választja ki, azonban a nők azt szeretik, ha ez az alkalom különleges és csak ketten osztoznak rajta. Ha lehet ilyen helyszínt válasz.

2.Tarts szünetet:

Nincs jobb módja annak, hogy kívánatossá tedd magad a számára, minthogy te hagyod abba a csókot először. Hogy ne higgye azt, rögtön a célszalagot is átszakítanád, csináld lassan és finoman, így megmutatod, hogy képes vagy visszafogni magad. Biztosan egyre többet akar majd belőled!

3.Érezd:

Amikor érzed, hogy megfelelő a pillanat, simítsd végig a haját és bókolj neki! Ha mosolyog és tetszik neki, újra simítsd végig, majd vess néhány pillantást először a szemére, majd a szájára. Ha engedi, hogy a haját simogasd, hagyni fogja, hogy megcsókold.

4.Húzd fel:

A nők szeretik, ha nem kapnak meg mindent az első pillanatban, ezért próbáld meg kicsit húzni az első csókot. Tégy úgy, mintha meg akarnád csókolni, ám az utolsó előtti pillanatban hajolj el és mosolyogj Huncuttan.Alig várja majd, hogy végre valóban megtedd!

5.Nyugalom:

 Lazulj el, mielőtt megcsókolod, szimatold meg az illatos nyakát és mondd is el neki, mennyire tetszik. Majd nézz lassan újra a szemébe, és mikor a tekintetetek találkozik, hunyd le a szemed és ne várj tovább.

6.Szenvedélyesen:

Minden nő szereti, ha egy férfi néha finoman kimutatja a dominanciáját.Ahogy megcsókolod, vezesd a kezed a tarkójára és húzd kicsit hátra a fejét, óvatosan megragadva a haját. Lassan csókold meg a nyakát és harapd is meg, majd sóhajts a fülébe. Meg se lepődj, ha nekiesik a nadrágod cipzárjának!

7.Döntsd be:

Ha olyan a hangulat, adj egy kis lovagiasságot és érzékiséget a csókhoz. Csinálj úgy, ahogyan a régi filmekben, fogd a kezét és a derekát, majd kicsit döntsd meg hátrafelé. Mutasd meg neki, milyen erős, magabiztos férfi vagy. Ha jól csinálod, sosem felejti el a pillanatot.

8.Használd a kezed

Mi, nők odavagyunk a simogatásért, különösen, ha csók követi. A füle fölötti résznél kezdd és futtasd végig az ujjaid a haján, a nyakán, és egészen le a hátán. Használd mindkét kezed felváltva, néha pedig csak az ujjhegyeddel érintsd.

9.Forrjon a vére:

Ha megtörtént az első kapcsolatfelvétel, fűszerezd meg egy kis változatossággal. Először kicsi, apró csókokat adj neki, majd egyre hosszabban, érzékibben csókold, de arra vigyázz, hogy ne használd többet a nyelved, mint ő.

10.Fedezd fel a testét

Ha kész vagy kicsit felforrósítani a hangulatot, csókold meg a nyakát, majd a fülcimpáit és harapd is meg kicsit. Ne csodálkozz, ha egyre nehezebben lélegzik és a legfontosabb szabály, hogy nincs szabály. Öleld és csókold mikor jól esik, mert holnap" más teszi meg és elveszíted)

Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

Címkék: férfi szex szerelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr884556849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása