Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 Minden ember elismeri, hogy a szerelem az életünk egyik legnagyobb mozgatórúgója, amely átszövi egész életünk és bárhol is remegteted meg a hálóját a rezgés visszatalál hozzád. 

Mégis, hogyan alakul ki és az elementáris érzésnek milyen összetevői vannak? A szerelem ördögi és angyali erők harca, a teremtés utáni vágy. Ez a legközelebbi magyarázat és ha belegondolunk minden területére igaz. Alkotni szeretnénk valami maradandót. Pár éve nem értettem unokatestvérem folyamatos "beszálló" kérdését....

Minden egyes nőnél úgy kezdte mi a legfontosabb az életében....Nagyon kevesen adták meg a helyes választ, ami egyszerűen CSALÁD. Ha ebben az ördögi küzdelemben az ördög diadalmaskodik a szerelmi érzés betegessé válik és már csak az EGO, pénz a túlélés hajszolása marad. A valós igazi értékek helyét az ital, kábítószer, dohányzás, pénz foglalja el.

Ha helyes úton járunk akkor az angyali erők győzedelmeskednek, akkor nem gond a szerelem kezdeti hőfokát folyamatosan megtartani, emelni. A testi- lelki harmónia megteremtése gyerekjáték lesz. Gondoljunk Íziszre, akinek határtalan, önfeláldozó szerelme feltámasztotta kedvesét. Ez az egyik megoldás, aki keresi az utat és említek még párat, amit soha ne kövesünk el:

1. Soha ne feledjük el a szavak romboló erejét. Néha ártalmasabb a kígyóméregbe mártott nyílvesszőnél.

2. Soha ne kicsinyeljük le partnerünk képességeit.

3. Soha ne bocsátkozzunk párunk gúnyolódásába

4. Soha ne zárjuk a napot haraggal.

A legfontosabb egy szerelmi kapcsolatban ezeket figyelembe venni és kiegészíteném, hogy a szerelem az csak egy startvonal, ahol teljes sebességgel nekiindulunk,de nem azt jelenti, hogy célba is érünk, max. hogy elindultunk és csak úgy tudjuk áthidalni a párok közötti szédítő távolságot. Ha egymás felé rohanunk és nem széthúzzuk egymást. Amikor a párok ágytól-asztaltól eltávolodnak az már okozat egy lelki-szellemi szétesésnek. Nem hagyható figyelmen kívül, hogy sok pár a korai fejlődési szakaszaikhoz kötötték össze életüket. Majd kinövik egymást  nem maradhatnak együtt, mert éppen egyéniségük kibontakozásában bénítják egymást. Ez azonban választás és pszichikum kérdése. A párválasztás eleve elrendeltségét elfogadni alapból tévedés. A lényeg a szabad akarat és hogy mindig választhatunk, ha nem tudjuk megjavítani.....nyugodtan dobjuk el..úgy is az veszi fel, aki képes megjavítani. Persze egymást oda-vissza.

Ez a szerelem igazi mágiája.

Címkék: férfi szex párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr664505932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása