Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

A szerelem ereje.....

2012.06.06. 08:16

szerző: loveexpressz.com

 

A szerelem ereje elmentünk táncórára majd az Arany János utcában lévő olasz étterembe. Vacsoráztunk és ahogy beszélt, csillogtak a szemei és csilingelt kedves hangja. Jöttek az érzelmek és a gondolatok, szeretem és minden nap elvarázsol.
Az a őszinteség, ahogy látja a dolgokat játszmák nélkül, fiatalos lendülettel, egy perpetuum mobile, igazi társ minden értelemben). Fogtam a kezét és csak néztem mosolyogtam és hálát adtam, hogy létezik és eleven. egy 3-4 fős angol társaság jött be 55-60 év közötti férfiak. Elmentek az asztal mellett és az utolsó úriember megállt, vállainkra tette a kezét és elkezdte ecsetelni mennyire örül, amikor ilyen fiatalokat szerelmesek és őrizzük meg egymást. Megköszöntük jókívánságait és tovább ment, szerelem ereje belengte az egész éttermet és különös hangulat kerekedett.
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

Címkék: férfi szex kapcsolat párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr254545228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása