Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Ha tetszik egy pasi/nő, honnan tudod, hogy valóban érdekled és nem csak haverkodni akar?! Négy biztos tipp, hogy csak haverkodni szeretne:

1. Barátját/nőjét is magával hozza

Gondolj bele ha te randira készülsz szeretnél egy pótkereket magad mellé?!) Egy biztos nem álmodozik romantikus kettesben eltöltött pillanatokról.

 2. Ki rendezi a számlát?!

Ha kettesben vagytok és bárhol fizetésre kerül a sor, könnyen megállapíthatod, hogy tényleg randin vagy. Ha felajánlja, hogy kifizeti, akkor biztos rendi vagy ha felajánlod, hogy kifizeted és azt mondja legközelebb ő jön vagy még meghív egy italra, az randi. Ha azt számolgatja mennyit kell beleadni és mennyi a része azt gyorsan felejtsd el az csak haverkodni szeretne.

3. Túl laza mikor veled van

Az ember izgatottan készülődik, ha randizni megy. Gondosan kiválogatják az öltözéküket, átgondolják, miről fognak beszélgetni vagy csak beugranak a tus alá, de egy biztos,mindenki készülődik valahogy. Ha a randipartnered kócosan, mosdatlanul, fáradtan jelenik meg, az jele lehet annak, hogy ő csak barátkozni szeretne. Figyelj oda a viselkedésére is, egyenesen ül, csak rád figyel, és erőfeszítéseket tesz azért, hogy jól érezzétek magatokat vagy csoszog, böfög és nem erőlteti meg magát nagyon.Ne feledd randin az ember mindig szeretné magát jobb színben mutatni.

4. Búcsúzás

A találkozások végei egyértelművé teszik, hogy mit is szeretne. Ha nem mer megcsókolni akkor mondani fog valami biztatót pl. Nagyon jól éreztem magam veled  és megbeszéli a legközelebbi találkozás időpontját. Ha csak haverkodik, akkor jön a "már ideje hazamennem" egy gyenge ölelés vagy egy kevésbé biztató találkozó lehetősége

Remélem segítséget nyújtottunk, hogy helyén kezeljétek a dolgokat és figyeljetek a jelekre,de ne vigyétek túlzásba))

 

Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

 

Címkék: férfi szex szerelem kapcsolat önismeret

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr364548606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása