Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Sok nőnek felkeltette az érdeklődését az anális szex, hogy van az, hogy vannak, akik átélik az anális örömöket és mindig kívánják, alig várják, hogy kényeztessék ebben a formában őket és vannak, akik nem tesznek semmit. Még a kisujjukat se mozdítják meg, hogy kipróbálják.

Hogyan lehet elérni anális orgazmust?

A legtöbb embernek az orgazmus egy felhalmozódás nyomás a gyomorban, és általában meleg, kellemes elernyedés érzése az egész testben.

 Ugyanakkor azt is szeretném hangsúlyozni, hogy a nők túlnyomó többségének a szexuális izgalom
középpontjában a csikló izgatása az elsődleges. Néhányan azt is tudják élvezni, ahogy közvetve stimulálják a G-pontjukat vagy a szeméremajkaikat, ritmikus mozgással, amely aztán a csiklót is játékba hozza párosulva a vágy és a fantázia elhanyagolhatatlan erejével. Mindezek hatására bekövetkezik az orgazmus és élvezetessé teszi az anális együttléteket.

A legfontosabb a bizalom a partnered felé! Ha bíztok egymásban megnyílsz,  görcsösséged feloldódik és befogadóbbá válsz. Kellő előjáték és síkosító után szép lassan hozzáláthattok és elkezdhetitek felfedezni egymás hátsó örömeit. Ez a fajta együttlét igencsak elmélyítheti, harmonikusabbá teheti a kapcsolatodat partnereddel. Ha pedig maszatosak lennétek, abból sem kell nagy gondot csinálni, hiszen a fürdőszoba ajtaja mindig nyitva áll!

A lényeg a spontaneitás!

Címkék: orgazmus anális

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr624460323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása