Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Mire vágynak a nők leginkább egy párkapcsolatban?! Három állatra: tigrisre az ágyban, jaguárra a
garázsban és egy marhára, aki finanszírozza minden költségüket:-).

Komolyabbra fordítva a szót, a nők olyan testi és lelki társra vágynak, akivel közösen színesebbé tehetik a hétköznapjaik szürkeségét, olyan pasira, aki egy megélhető jövőképet, egyfajta kapaszkodót ad nekik a nehezebb
napokra, és persze az sem árt, ha vannak közös célok, programok és érdeklődések.  A nő számára a legfontosabb a biztonság. Mindezek mellet azonban egyfajta szabados önállóságra, élettérre is szüksége van, ennek mértéke a személyiségétől függ.

Közös célok

Mindannyiunkat célok vezetnek előre az életben. Nincs ez másképp a párkapcsolatokban sem. Minden kapcsolat egy két ember közötti szövetség, amelyben szükséges tudni, látni, érezni,  hogy merre tartanak és hova érkezhetnek egymás mellett. Amíg ez fennáll, addig általában minden rendben, szépen haladnak közös
céljaink irányában, együtt dolgoznak rajta, mindent megtesznek, ami szükséges. Ha elérik egy-egy célunkat, közösen örülünk, ünnepelnek. Ezek a pillanatok jelentik kapcsolatuk mérföldköveit. Itt jöhet annak a veszélye, hogy az egykor közösen kitűzött célokat elérik és hoppá! Mi jön most? Mihez kezdünk az életünkkel, egymással? Veszélyes állapot, amelyben rengeteg kapcsolat és házasság belebukik. Elengedhetetlen, hogy új célokat keressünk és találjunk, ellenkező esetben könnyen bomlásnak indul a kapcsolat. És kezdődik a társas
magány.

Programok

Itt a szabadidő eltöltésének van fontos szerepe akár közös, akár egyéni programot szervezünk. A közösen töltött idő, a közös programok a legjobb alkalmak arra, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Kapcsolatunk gyengébb pillanataiban a közös élményeinkből, emlékeinkből táplálkozhatunk, meríthetünk erőt, hogy túl tudjunk lendülni a nehézségeken.

Az egyéni programokra is szükség van. Szükséges, hogy társunknak -és magunknak is-  hagyjunk teret
és időt, hogy önmagával vagy barátaival foglalkozzon. Az ilyen külön töltött idő, az egyénileg szerzett tapasztalatok erősítik a kapcsolatot, a bizalmat, egy híd köztetek és a többi ember között.

Biztonság

Általában mindenki törekszik többé-kevésbé, így vagy úgy a biztonságra. Csakhogy ez az állapot nem a külvilágon múlik, belőlünk jön! Az egyetlen módja tehát a biztonságérzet elérésének, hogy szemléletet váltunk. Nem aggódjunk a jövőért, nem a múlt beidegződésein dolgozunk, hanem a jelenre koncentrálunk.

Párkapcsolatban elengedhetetlen egyfajta szabadság, kölcsönös tisztelet és tolerancia ahhoz, hogy szárnyalni tudjunk külön-külön és együtt egyaránt, magunkat és egymást finoman csiszolgatva mindazzá, amivé válni szeretnének.

Nem feltétlenül szükséges férfiakra meg nőkre bontani a világot ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen a párkapcsolatunk. Első körben elég ha emberként tudjuk magunkat majd egymást elfogadni, a többin lehet együtt
dolgozni.

Címkék: párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr894472483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása