Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

 A következő sorokban olvashatjuk mit is kezdjünk magunkkal egy párkapcsolatban és amit még véletlenül se hagyjunk ki, ha szeretnénk, hogy hosszú távon működjön.

1. Minden szép és gyöngéd gondolatot, mely társunk iránt elönt bennünket. Feltétlenül adjuk tudtára, valamilyen formában, amit a sajátos szeretetnyelve megenged különben nyugtalanná, bizonytalanná válik, érzelmileg fázni kezd mellettünk. Ne várjuk meg didergését.

2.Ha figyelmet szeretnénk partnerünktől, akkor előbb adjunk neki, előlegezzük meg, mint egy labdajáték ha kezünkben van a labda, ahhoz, hogy visszadobják. Oda kell dobnunk.

3.Érdeklődést hogylétünk, ügyeink és kívánságaink iránt csak úgy várhatjuk el, ha mi sem siklunk át szórakozottan partnerünk dolgai fölött. Ne legyünk lusták kérdezősködni, mert egy idő után saját világába zárkózik.

4. Közös elemzések, észrevételek gazdag skálája két ember minden szép és jó reflexe egy közös hálót szó, mely vér és lélek köteléke lesz.

5. Apró szolgáltatásokat soha ne feledjük megköszöni, örömünket kinyilvánítani és kötőszóként: kérlek

6. A közös ünnepeket ne feledjük, mert egyetlen cél  sem működhet kultusz nélkül.

7. Ha társadnál fellép egy tartós görcsös állapot az soha ne felejtsd el kezelni este mikor alszik. Csak nézed, mert jól esik és küldöd a pozitív energiákat.

8.Mindig legyen egy tartalék mosolyod párodnak.

Mindezek az erőfeszítések percről percre, óráról órára meghozzák a gyümölcsüket és kapcsolatodból nem fog hiányozni az erős érzelmi-szellemi kötőanyag.

Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek-e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi,ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj ::
dokisenator@gmail.com

....miért halasztanádholnapra?!) írj))válaszolok)

Címkék: férfi szerelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr134507868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása