Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Segítség nőknek, ha szeretnék megfogalmazni különböző társkereső oldalakon mit is keresnek)))
 
A szavak demonstrációja sose ér fel a tettek igazával.
Nincs tökéletes, ilyen vagy olyan katalógus.Nincs olyan, hogy minden helyzetben nekem tetszően viselkedik, gondolkodik vagy létezik.Olyan van csak, hogy szeretjük-e, és elfogadjuk-e egymást annyira, hogy kompromisszumképesek akarjunk-e lenni.Természetesen nem a szélsőséges vagy degenerált esetekről beszélek.
A szándék a fontos, hogy azt keressük, hogy mi az ami összeköt, és nem azt ami széthúz.

Az emberek vágyódnak a szerelemre, szeretetre, megbecsülésre, de mégis élnek azzal a luxus -joggal, hogy továbbállnak, mert a kívánságlista nem teljes, és porszem kerül az igaziról kialakított saját elképzelésükbe.Ők biztos az ikertestvérüket keresik, és nem a társukat....
Hiszem, hogy a valódi érzelem mutatja magát/nem csak pár hónapig/.Nem kérked nagy szavakkal, nem bizonygat, csak egyszerűen jelen van, és marad is, igen;marad is.
A többi csak duma....de még mekkora.
A többi/ek hess, hess, hess!
A Titkot szeretném-remélem megajándékoz vele még a sors- ...amit már részleteiben ismerek, éreztem, átéltem, de magaménak még igaziból nem mondhattam.
Kitartó vagyok, alább nem adom:a teljes titokra vágyom, az egységre, az egészre
 
Kreatív manipulációval foglalkozom, amihez istenáldotta tehetséget kaptam. Ha a reglapom szerkesztésére munkaként tekintenék, innen az összes férfi -kivétel nélkül- már velem járna. Én ezt nem érzem fairplaynek, a kung-fu mesterek sem mennek kocsmába verekedni, továbbá számos szervezési problémát felvetne a kialakult helyzet, ezért most az agyam általában használt 10%-ának is kikapcsolom a háromnegyedét. Így a lapomat -szerencsés esetben- a tieidhez hasonló adottságokkal írom.
Látod, sportemberként játszom. Szedd magad össze.Ha ebben a sikerorientált világban nálam keresed az elvárásoktól mentes béke szigetét, akkor nagyon benézted.
Első körben indoklást kérek, miért pont én, és miért Te. Az első felét nem kell túlragozni, magától értetődő, a többit viszont részletezve, szépen kifejtve küldd el.
Ha átjutottál ezen a szűrőn, nőiességem legmélyebb bugyi... akarom mondani, bugyraiba érhetsz. Sütök neked illatos pogácsát, összebújva nézünk japán rajzfilmet, csiklandozhatsz, pedig azt nagyon nem bírom -látod?-, én leszek a tüneményed. A legjobb barátaim szerint úgy masszírozok talpat, hogy az Orpheusz énekén kívül az egyetlen, ami képes lett volna megóvni a matrózokat a szirénektől.
További különleges képességeim az önfeledt nevetés, a villogó, értő szempár és a hatalmas nagy szívem, amivel -bármily hihetetlen- egyszerűen soha senkire nem haragszom.
Ha szépet írsz, szépen nézek, ha vicceset, nevetni fogok. És ha sikerül ötvöznöd a kettőt magas szintű állóképességgel, máris nyertél.
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr424529508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása