Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Boldogság...

2012.06.12. 08:23

szerző: loveexpressz.com

Igen sokan várják hűséges olvasónk újabb levelét. Ma a BOLDOGSÁGRÓL olvashatunk tőle. Fogadjuk szeretettel és nyíltsággal és várom leveleiteket)

"Sokan mondják azt a mai világban, hogy: "Én nagyon boldog vagyok!" Lássuk az emberek valóban boldogok, vagy csak használják ezt a kifejezést? Az emberek többsége általában összekeveri a "jól érzem magam" állapotot a "boldog vagyok" állapottal. A boldogság egyik feltétele, hogy a lelki egyensúly terén a 4. szinten kell állni ugyan is, akinek a lelki egyensúlya nincs megteremtve, hogyan lehetne boldog??? Hát sehogy!!! A boldog ember egyik jellemzője, hogy nem látszik rajta, míg azok az emberek, akik csak jól érzik magukat gondosan ügyelnek arra, hogy a környezetük felé minden lehetséges eszközzel mutassák, hogy Ők boldogok...

Én csak úgy hívom őket, hogy transzparensesek. Ezek az emberek pont olyanok mint a Kossuth téri tüntetők, csak az Ő "transzparensükre" az van ráírva, hogy: "ESZEVESZETTÜL BOLDOG VAGYOK!!!" Érdekes, hogy akik valóban boldogok, azoknak nincs bizonyítási kényszerük a környezetük felé egyszerűen, csak boldogok. Vajon a boldogtalan emberek, miért hazudnak Önmaguknak és a környezetüknek?

Ezeknek a boldogtalan embereknek nap, mint nap "fájdalomcsillapítóra" van szükségük, hogy túléljék a következő napot. Vásárolnak maguknak egy új ruhát, moziba, színházba járnak, welness hétvégéken múlatják az időt, fürdőkbe járnak, buliznak, szórakoznak, mindent elkövetnek, hogy eltereljék a figyelmüket a szomorú valóságtól, hogy boldogtalanok. Úgyhogy kimondhatjuk elég költséges dolog ez a boldogtalanság! Ezeknek az embereknek egyfajta erőltetett mosoly ül az arcukon egész nap. Persze aki belenéz a szemükbe jó mélyen az láthatja a boldogtalanságot, de mivel az emberek többsége felszínes, ezért a legtöbb ember "bedől" a mosolynak és nem veszi ezt észre... A boldogtalansággal sajnos együtt jár a nemtörődömség is, hiszen a boldogtalan ember el van foglalva a saját "fájdalomcsillapítással", így nem figyel úgy oda a környezetére, szeretteire. Úgyhogy a boldogtalan emberek gyermekei a legtöbbször nem kapnak annyi törődést, odafigyelést és sajnos elég gyakran Ők is "fájdalomcsillapítóvá" válnak. Ezek a szülők általában agyonszeretik a gyereküket, de sajnos a neveléssel igazándiból nem foglalkoznak... Sajnos ezek a gyermekek a legtöbb esetben maguk is boldogtalanságra vannak ítélve, hisz a szülőtől ezt látják. Ez egy ördögi kör! A boldogtalanok boldogtalanokat nevelnek ki..."

 

/raio tollából/
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

 

Címkék: férfi szex szerelem boldogság párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr424531959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása