Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Tanulás kérdése, hogyan kell kezelnünk a nőket különböző helyzetekben és mindig szórakoztatók maradjunk számukra. Ha tudod, hogyan kell szólni egy nőhöz az már fél siker. Mire kell emlékezni, figyelni társaságukban és hogyan osszuk be energiáinkat, amikor egy nővel töltjük az éjszakát (mert ez általában egy kicsit más, mint amikor nappal találkozunk velük).

Alapvetően tudniuk kell, el kell fogadnunk, hogy sok nő nem akar azonnal kötődni egy klubban vagy bárban megkötött ismeretséghez, így csak lazán a dolgokat. Majd alakul.

Íme néhány szabály, melyek figyelembe vételével jó esélyed lesz rá, hogy párban térj haza.

1. Kerüld az unalmas beszélgetéseket!

Amikor egy bárban a karrieredről témázgatsz, vagy unalmas életedet ecseteled, ne csodálkozz, ha a nő lepattan.  Anők azért mennek a bárokba, szórakozóhelyekre, hogy szabaduljanak a világi dolgoktól és beszínezzék az életüket. Légy ebben társuk! Úgy segíthetsz nekik megszökni a mindennapok unalmas szürkeségéből, hogy belemész a kis játékaikba. Akkor válsz számára érdekessé, ha segítesz elfelejteni a hétköznapi gondjait.

2. Ne  a zsákmányt keresd!

Sok férfi besétál a klubokba és bárokba elkezd fel-alá járkálni és pásztázza aznapi felhozatalt, hogy levadászhassa zsákmányát. Ehelyett, járj egy kicsit körbe, tégy egy sétát. Egy ilyen gyors körülnézés során több nőt fogsz észrevenni mintha csak állnál egy helyben és pásztázol tekinteteddel. Dióhéjban azt is meg kell említeni, hogy a nők azokba a klubok és bárok járnak, ahol jól érzik magukat és nem érzik a folyamatos inzultálást. Próbálj meg tehát beszélgetni velük ahelyett, hogy a "vadásztechnikádat" fitogtatnád. Így megismerhetsz valakit, akit esetleg a jövőben többször is hajlandó lesz elmenni veled, nem csak egy egyéjszakás kalandra. Lehet, hogy sokkal jobb üzlet?

3. Alkalmazz csábítás trükköket!

Alkalmazhatunk bizonyos pszichológiai technikákat a nő bevonzására. De erről majd később.

Addig is, mozdulj ki, mert az élet kint történik!

Nyilvános helyeken nyugodtan ismerkedhetsz, ez annyira meglepi őket, hogy ha jó szöveggel indítasz, bármi lehet. A nők manapság szinte bárhol, akár egy bevásárlóközpontban, egy parkban, vagy a vízparton is ismerkednek. Bevásárlóközpontok egyike a legjobb helyeknek, mert sok nő oda megy lazítani.

Ha szereted a természetet, sportot vagy állatbarát vagy, akkor menjél egy parkba. A nők általában ott kocognak vagy sétáltatják a kutyáikat. Nyugodtan nézz körül és találj egy potenciális jelöltet és menj oda hozzá bátran. Akár kutyaséta közben is kezdeményezhetsz egy laza beszélgetést, vagy lassíts le kocogás közben, hogy beérjen.

Félig nyilvános helyeken is megpróbálhatod. Például egy könyvtárban, egy tornateremben, edzőteremben, egy kávéházban, egy klubban, egy bárban, vagy akár a vonaton is. Ha egyébként is szeretsz olvasni, akkor a legjobb választás a könyvtár és így tovább. Lényeg a lényeg, szedd össze a bátorságod, légy határozott és menni fog. Minden pusztán fellépés kérdése.

Az internet, online közösségek is nagyon aktív helyek ilyen szempontból, egyáltalán nem elhanyagolható források.
Igen vitatott téma a virtuális társkeresés és sok a tévhit is az online társkeresők szolgáltatásai kapcsán. A nagy igazság viszont az, hogy a virtuális hálón ténylegesen kapsz egy hatalmas lehetőséget az ismerkedésre, a mennyiség pedig lenyűgöző. Szinte tied az egész világ. A legfontosabb, hogy használni tudd ezeket a forrásokat, no és persze tudd, hogy ki vagy és mit akarsz. Kezdeményezz kapcsolatokat, győződj meg a valódi szándékairól, majd figyeld az érzéseket, amiket első benyomásra kelt benned.

Sok szerencsét hát az ismerkedéshez! Csak bátran, hiszen mindenki csak nyerhet!

Címkék: trükkök csábítás csajozós

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr374468958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása