Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Biztonságos.....

2012.06.04. 08:17

szerző: loveexpressz.com

 

Egy érdekesség került a tarsolyomba és megosztom "ANDOR" levelét. Mit is gondoltok erről?))
 
"Kezdhetném így is: Anyukád bejött és elvitte a rendelésed. Egy beszélgetés és arra lettem figyelmes, hogy a folytatás kezdett érdekesen alakulni. Nem az anyukám volt, a barátnőm. Néma zavart csend követte majd egy feszültségoldó jópofi. Beszélgetés kerekedett és egyre jobban érdekelt a férfi 35-40 év
közötti, mint kiderült a nő 46. A férfi elmesélte, hogy a nőnek van gyermeke és férje, válni nem tud és így tökéletesen megfelel neki, mert nem akar kötöttséget.
 
Hetente párszor ott alszik a nő és megy. 3 éve vannak együtt egy 8 hónapos "szakítással" mind a kettőnek voltak próbálkozásai. A férfinak összejött egy másik nő, aki terhes lett. A férfi kezdett ideges lenni, hogy "megfogják". Elbeszélése alapján mindenben stimmeltek, de evvel kiütötte a biztosítékot a nő és elváltak útjaik, visszament a BIZTONSÁGOSHOZ.
 
Amikor azt hittem ennyi volt a beszélgetés, akkor még megfejelte. Csak nem gondolod, hogy várok rá még van két másik nő mellette és amelyik éppen ráér azokhoz megyek fel és ha ilyenbe kerülnél Inkább menekülj.
 
Hosszasan néztem és elgondolkodtam, hogy tényleg ettől leszek férfi, mert leütöm, ami éppen az utamba kerül és mindenkit hülyének nézek, mindezt számítóan hideg fejjel? Egyre jobban megerősített, hogy így biztos nem akarok élni és bármikor ilyen kapcsolatba kerültem. Mindig komolyan gondoltam és ha még pillanatra izgalmas is, hosszabb távon veszítünk. Saját magunktól vesszük el az IDŐT és partnerünktől, az idő nem áll meg TIKK-TAKK. Erre jön az a mondat, hogy legalább a pillanatoknak éltek. Gyávaság, nem mernek felelősséget vállalni. Sokkal inkább ugrom ha már elviselhetetlen és tudom, hogy a háló elkap, mint begyűjtsek "férfiként" 2-3 alkalmi kapcsolatot és eljátsszam mindenhol, hogy a legnagyobb rendben van minden"
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

Címkék: férfi szex szerelem párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr474545127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása