Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Mi is lenne érdekesebb mint, hogy hús-vér történeteket olvassunk és kinek. kinek inge szerint tanuljunk belőle. Részlet egy valós levélből:

 

A  belső hangomra? Ugyan..nem az a baj, hogy nem felelhetek meg mindenkinek...senkiknek...az a probléma...hogy a valakinek sem feleltem meg..más elképzelése volt rólunk...kár, hogy nem vagyok süket béka...bár a süketség elég közel van már, ha még emlékszel...

csak ha visszagondolsz Te magad is megtettél mindent, hogy nem feltétlenül, pozitív, építő dolgokkal bombázz...sikerült elérned, hogy lassan elhittem, csak bennem van a hiba...én csinálok mindent rosszul...én hibázom...én tévedek...én nem teszek meg mindent...stb...és kiabálsz...és verésről beszélsz :-(((...annak...azzal...aki/akit "mint még soha valakit"...mi az igaz mindebből??? A másik feled? Hány másik fele van az embernek?

Aki szível és lélekkel...és tűzön-vízen cselekszik az miért nem éri el a célját? Miért adja fel az első adandó problémánál?


Mi is lehet a fenti levél kardinális problémája? A kommunikáció hiánya. Nem hallják meg egymás szavat saját vélt vagy valós sérelmeiket felerősítve eljutnak odáig, hogy szétszedik saját kapcsolataikat. Egy azonban biztos, aki szívvel-lélekkel benne van annak sikerül. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem biztosak a másik felükben. Nem csalják meg a másikat, de szükségük van egyfajta visszaigazolásra és beszélgetnek másokkal. Egyfajta tudattalan tudatos "tartalék" cserejátékosok. Ez nem is lenne gond ha nem lenne kihatással az otthoni párkapcsolatukra. Azt hiszik kézben tartják és kezükben van az irányítást. Pedig éppen ellenkezőleg ezek a beszélgetések hatással vannak ránk és mire "hazaérünk" már elviszik az agyunkat és nem tudunk koncentrálni párunkra és szép lassan szisztematikusan tönkretesszük, mert csak félig vagyunk a kapcsolatunkban. Ha ezeket valóban helyén kezeljük,akkor menni fog és nem alakulhat ki a fenti helyzet!!

 

Címkék: szerelem párkapcsolat történetek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr24483611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása