Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Cikksorozatunk az elveszett nőiesség megtalálásában segít. Az előző írásban olvashatjuk a bevezetést és most folytatnám.

1.Testben lélekben teljes megadás

Mikor elkezdődni a behódolás az amazon nőben nem ismerő animus állandó veszélyt jelez és kirántja kardját és dühöng, vagdalkozik, meggátolva evvel a természetes folyamatot. Csupán egy rendkívül  határozott öntudattal
rendelkező, összeszedett nő áll készen arra, hogy megkezdje a behódolás folyamatát az erős karokhoz és ,hogy megpihenjen a férfi mellkasán. Erős énjüknek kell lenniük, hogy feldolgozzák az érzelmeket, melyek felszínre
törnek.. Ijesztő és nyomasztó feladat igazán fogékony nővé válni, olyanná,a ki a szerelmet választja a hatalom helyet. A személyiség egyfajta szétesésével jár Teljes kiüresedés, egy vagyok a semmivel és ebből a semmiből fejlődik ki egy érzés, egy születés, megújulás egyfajta hatalom mely a szerelemből született.

Amikor a nő a férfi javára lemond az Én mivoltáról, akkor tulajdonképpen a férfival szembeni ellenállásról mond le és megengedi neki, hogy belehatoljon testébe-lelkébe. Győzedelmes megadás, mert nem engedte meg semminek, hogy közéjük álljon és így eléri a lelki fizikai egyesülést. A behódolás egyben győzelem, amelyben erő lakozik és mélyíti a kapcsolatot az általa választottal és legyőzi a nő a férfit mindezt a szerelem nevében. Isten
nem azért teremtett nőt és férfit, hogy egyedül éljenek így teljesedhetnek ki igazán. A dolgok rendje, az élet maga!. A nők így érzik, hogy élnek a férfinak meg azt, hogy férfiak igazán.

Ha nem jutnak közös nevezőre ott az 51% a gond. Mind a kettő törekszik arra, hogy neki legyen igaza. 2%-on múlik, hogy békét nyugalmat, társat találjunk . Mikor megadjuk magunkat, akkor engedjük meg a másiknak, hogy pontosan olyanok legyenek ,mint amilyenek  szeretnének lenni és mi magunk is azzá válhatunk. Bármivé amihez affinitást érzünk. Kivéve Istenek. a megadás egyfajta békeszerződés hajlandóak vagyunk azzá válni, amivé szeretünk és a másik is. A MEGADÁS A BÉKE ÉS A HARMÓNIA érzetét hozza, melynek forrása a szeretet.A  nők választhatnak melyik utat járják. AZ EGYIKNEK IGAZA LESZ,  A MÁSIKAT SZERETNI
FOGJÁK.

Mikor azt hinnénk ez a vég akkor tévednek, ez csak a kezdet.

/FOLYT. KÖV/

ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!)
írj))válaszolok)

Címkék: férfi szerelem párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr154493927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása