Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Szex és a nő

2012.05.10. 08:15

szerző: loveexpressz.com

 

Cikksorozatunkban a szexuális forradalom hatását ecseteljük. Pontosabban, hogy mit is kezdenek a nők az elnyomás alól felszabadulva, sajátos szabadságukkal.
 
Sokan olyan élettársi kapcsolatban élnek, aminek nincs jövője. Mások szexuális kapcsolatot létesítenek mielőtt érzelmileg felkészültek volna. A MAI NŐ SZABADON ADJA A TESTÉT, GONDATLANABBUL, MINT VALAHA A TÖRTÉNELEM FOLYAMÁN ÉS NAGYON KEVESEN KÉRNEK/VÁRNAK ÉRTE ELKÖTELEZETTSÉGET. EZ AZ ÜRESSÉG ÉS KIELÉGÜLETLENSÉG ÉRZÉSÉT OKOZZA.
 
Bármilyen szexuális forradalom ellenére a nők nők maradtak és szexuális aktus fontos maradt  számukra. A férfinek jóval kevesebbet számít érzelmi területen. Mind a két nemnek meghatározó élmény az együttlét csak két homlokegyenest eltérő módon. A FÉRFI SZÁMÁRA SZERELEM NÉLKÜLI SZEX EGYSZERŰ FIZIKAI MEGKÖNNYEBBÜLÉS. Ez ritka fordul elő nőknél. Számukra a legfelszínesebb aktus is nagyon fontos érzelmeket generálnak, olyannyira, hogy utána néha nem értik, hogy a másik miért nem viszonozza érzelmeiket.
 
A nőkben a szex erősíti a szeretet érzetét a férfinál nem. A szexuális aktusok férfinál éppen ellenkezőleg leértékeli a nőt és lelöki a piedesztáról és megfosztja a férfit, hogy meglássa a nőben a Madonnát. Sokszor a férfiban csak egyszerű "ürítésről" van szó.
 
A nőnél egyfajta kitárulkozás az orgazmus. Az érzelem nélküli szexbe idővel a nők belefáradnak majd elkezdenek vágyni hősük után és a szerelemre. Nehéz különbséget tenni mikor is szerelmes a férfi. Ha csak ürít azt azonnal érzik, de mostanában kevés az "ürítés" és tanultak a férfiak a hibából. Elsajátítottak a szerelem nélküli szeretkezést, ami elég megtévesztő lehet,de idővel ezt is kevés, mert hiányolják az igazi érzelmeket és ez sem olyan, mint amilyenre vágynak.
 
A nők hajlamosak a szexuális kapcsolatnak nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint ami ténylegesen történik velük. Egy dolog azonban biztos. Idő kell a kötödéshez, biztosak legyünk, hogy valóban szeret minket és jó esetben ez a szerelem megléte előzi meg az együttléteket. FÉRFI AGYA CSAK AZT LÁTJA, HOGY SOK IDŐT TÖLTENEK EGYÜTT, AMELYNEK RÉSZÉT SZEXUÁLIS JÁTSZADOZÁSSAL TÖLTÖTTEK. Ez egyfajta szórakozás, amely nagyon kényelmes számára, ha igazán megjelenik a szerelem, akkor ez kevés és programokat akarnak a férfiak.
 
 /foly. köv/
 
ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr844495984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása