Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 Cikksorozatunk egyik befejező gondolata.

 A mai modern nő nagyon nehezen tudja magát függetleníteni a irreális elvvárosoktól, mert megköti őket a Kísértet-szerető/elképzelt vagy múltbeli/, aki nem engedi, hogy behódoljon a férfinak. A modern nő, ahelyett, hogy elfogadná, csodálná és megbecsülné a párját folyton kritizálja és elkerülhetetlenül kasztrálja. Ezek a nők félnek, hogy elveszítik sorstársaikat a többi szingli barátnőt vagy barátokat.
 
pl. 29 éves nő:
Művész volt anyagi gondokkal küszködött, szakmailag igen sokra tartották ennek ellenére mérsékelt sikerei voltak. Szellemileg független volt, szexuálisan pedig agresszív, szeretőit kénye kedve szerint válogatta, hogy aztán még 29 évesen még mindig egyedül éljen egy műtermi lakásban, éppen csak kijöjjön jövedelméből és elkezdjen pánikba esni jövője miatt. Nagyon mélyen rájött, hogy szüksége van egy társra ,akivel együtt tudja tölteni életét. Közben kitalálta, hogy fejlesztenie kell nőiességét és fogékonyabb módon viszonyulni a férfiakhoz. Vonzó lett számára sok olyan egyszerű ember, akiket ezelőtt visszautasított.
 
A nők függetlensége csak illúzió,mert független lehet a férfiaktól,de valami a helyére lép és valami más függőség alakul ki, munka, alkohol, dohányzás, barátnők, flörtök, bulik, játszmák. A pszichológusok interdependensnek hívják az olyan érett felnőtt kapcsolatot, ahol a két független fél elhatározza, hogy gondoskodnak egymásról. Gondoskodhatnának magukról is,de inkább azt választják, hogy segítsék egymást.
 
Csecsemő/gyerekkorban alakul ki a függőség majd a függetlenség a kamaszkor és korai felnőttkor idején alakul ki bennünk. AZ EGYMÁSTÓL FÜGGÉS PEDIG ÉRETT FELNŐTTKOR ÁLLAPOTÁBAN JUTUNK EL.Az élmény legjobban az elkötelezett szerelmi viszonyban jelentkeznek .A z egészséges emberi kapcsolatok és fejlődés egyik ismertető jegye a kötődési képesség. Kötődés mindig szükséges akár tudatosan vagy tudattalanul. Az érzelmi önállóság illúzió. Ha pedig nem kötődünk egy férfihoz/kísértet-szerető nem számít )/ ,akkor nőkhöz, a munkához, alkoholhoz, dohányzáshoz, flörtökhöz, játszmákhoz vagy fantáziánkhoz kötődünk.
 
A megoldás az alárendelődés persze soha nem feltétel nélküli) Minden megadásnak vannak feltételei ennek az őszinte alárendelés, játszmák nélkül.
 
ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)
 

Címkék: férfi szex szerelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr644496519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása