Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Párkapcsolat az ördög és az angyal küzdelme. Az anyag és az elme vihara. Összehozzák az embereket egymás mellé rendelik, hogy tanulják egymást és saját magunkat. Az ördögi és angyali részünket, ha már elfeledtük volna. Egyfajta tükörként segít felismerni a bennünk lévő jó és rossz dolgokat. Először akkor tudatosult bennem ez az örök küzdelem, amikor egy szerelem kapcsán választottunk egy dalt, akkori párommal. Egy közöset, nagyon fontos a dal üzenete,mert egyfajta programként belénk ivódik ezért ha lehetséges csak pozitív dalt válasszunk. Részlet a dalból:
 
"Egyszer beköszön egy angyal az álmomból
Ragyog valahol egy hajnal, mely rólam szó

Csoda velünk sosem történt, angyal sosem járt közénk,
Itt legalább létezel, vár, ami vár, ébredj fel

Csillagok idején veled leszek én, legyen, ahogy választod
Lángolunk te meg én, sehol az erény, leveszed az álarcod
Nincs szerelem és nincs más szabály: sose sírhatsz, ha fáj…

  Repülés, zuhanás, belehalsz, mint más…

Hova vágysz? Mondd, egyedül mért szállsz?

Mire jó a repülés, ha soha célt nem érsz?"

 

Majd az évek folyamán szépen lassan kristályosodott, hogy mi történik ilyenkor, amikor egy betekinthetünk a másik oldalra. Beugrik egy kép mi marad az embernek, ha élete első felén nem kapta meg a szükséges szeretetet és folyton hiányában szenvedett és szép lassan eluralkodik rajta a bizalmatlanság, félelem, majd a lehetőség is, hogy életet adjon gyermeknek. Marad az EGO és szép lassan már csak a játszmák, amik élvezetessé teszik a mindennapokat és hogy túléljük a napokat.
Majd bevillan egy újabb kép, ahogy ott állok a családterápián és topog egy kisfiú és nem találja a helyét és fél és nem tudja mit keres ebben a családban és nem kapja meg a szükséges szeretetet. Ott abban a pillanatban megerősítettek, hogy nagyon is egyformák vagyunk. Bennem elnyomott sötét oldal....az ami minket összehozott. Elfogadni a másikat és egyben saját magamat olyannak, amilyen vagyok és a pszoriázis elmúlt. Nyoma sincs a testemen pillanatok alatt, mert igenis van cél és van repülés és ezt soha nem felejtem.
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: férfi szex szerelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr674507726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása