Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Szeretni valakit pusztán azért, mert létezik. Láttam pár dolgot eddigi életem során és sok dolgot át/megéltem még ha néha sajátosan is. Szép lassan kristályosodott, hogy mit is szeretnék. Tapasztalatok alapján több, mint száz évesnek érzem magam. Másképpen 26-nak). Minden egyes kapcsolatban valamit megtanultam, érzések, élmények, emlékek mind mind itt vannak. Néha átok,de sokszor inkább kellemes, hogy emlékszem minden egyes pillanatra és szóra.
 
Jobb, mint egy merevlemez és az idő sem koptatja). Azt mondják az emlékek általában rosszak, mert erősebbek a jónál és jobban belénk ívódnak. Úgy gondolom elhatározás kérdése, hogy mérgezni szeretnénk magunk vagy építeni személyiségünket. Az emlékekre függetlenül, hogy jók vagy rosszak 21 napunk van, hogy feldolgozzuk utána megjelenik az asztrál testünkben és problémát okozhatnak, a kevésbé pozitívak.
 
Azt tapasztaltam, hogy könnyen megszerezhetők a nők, türelem, hely, idő kérdése. Sokkal nehezebb megtartani és addig tudjátok megtartani, pontosabban egymást, amíg valóban szeretnétek és a célok meggyeznek. Hallottam egy mondatot, amit nagyon igaz. " Hullámban kell gerjeszteni a feszültséget" )))). Pontosan ez történik valami nem stimmel és elkezded gerjeszteni majd a végén mikor már elviselhetetlen a másik feláll és marad a " mondat", hogy Te álltál fel. Egyfajta lelkiismeret megnyugtatás, amúgy meg nagyon is tudatos. Az Egot kicsit bánja,de lényegében pusztán játék.
Egyre többször figyelem. Elég ha találkoznak "párok" hetente párszor vagy havonta egyszer, amikor éppen mindenki ráér és nem mernek kötődni, elkötelezni magukat. Megterhelő, elég nekik egy pillanatnyi boldogság. Egyfajta "hazug" állapot, amit hajszolni kezdenek. Kiélezett érzékek, megvárják míg éhesek lesznek egymásra. Persze minden szép és jó egy ideig. Van energiájuk hetente egyszer kétszer fél-fél napra a másikra és még a szex is jó arra a pár "pillanatra".
 
Ennél jobban szeretem az ÉBREDÉST a párod mellett. Látni smink nélkül az igazi csipás szemeit, "kockás" arcát, hallani lélegzetét, érezni szívének dobbanását, olvasni gondolatait, érzéseit, átölelni kiflibe és amikor fordul..akkor vele fordulni oda-vissza. A pillanatokat, ahogy megéli ez ami igazán felemelő, feltölt testileg-lelkileg. Sokkal nehezebb, mint pillanatokra "fektetni" és egy szonettet juttat eszembe:
 
"Ennek gőgje a rang, annak az ész,
Sokaknak erős teste, vagy birtoka,
Vagy cifra köntös, korcs divatmű, és
Másoknak agár, sólyom, paripa;
S minden szeszély azt a kéjt hozza, melyben
A lélek legjobban gyönyörködik…
De nem ilyet mér az én mérlegem, nem:
Mindent egyetlen fő-jóvá javít…
Szerelmed jobb nekem, mint ősi vér,
Ruhánál gazdagabb, kincsnél nagyobb,
Sólymoknál és lovaknál többet ér:
Veled mindenkinél büszkébb vagyok:
Csak egyben koldus: mindent elvehetsz,
S ezzel a legkoldusabbá tehetsz."
 
Ez, ami igazán számít és fontos. Merni szeretni és szeretve lenni. Mikor reggelente belenézel párod szemébe, szebben ragyog, mit bármelyik csillag az égen és közben lükteti.....SZERETLEK, némán átölel. Benne  van minden, amiről egy férfi valaha is álmodhat, őszintén, nem megfojtva, féltékenység-játszmák nélkül.
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)
 

 

Címkék: férfi szex kapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr294516112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása