Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Az előző írásokban tárgyaltuk a testi -lelki megadást, behódolást a férfinak, de hogy is válasszuk ki a megfelelő partnert? Most ebben nyújtunk segítséget a cikksorozatban. Milyen alapokhoz ragaszkodjunk a tudattalan tudatos választásaink során?

A megfelelő partner általában ebbe a 4 kategóriába sorolható be:

1. jó ember

2. közös értékek

3. jobb ember nála

A megfelelő partner megtalálása a mai világban nem egyszerű eset. A tökéletesség megszállottjai lettünk ezáltal túlhajszoltak és nagyigényűek vagyunk úgy magunkkal, mint másokkal szemben is. Áldozatai egyfajta megtévesztő rendszernek. Ha ezektől a „sallangokat” elhagyjuk, akkor jönnek az első kísérletek. A nő szeretőt keres, mégpedig a tökéletes férfit. MAJD JÖN AZ ÖNÁLLÓSÁG MÍTOSZA, AMELY ARRA KÉSZTETI, HOGY SZILÁRDAN RAGASZKODJÉK - A TUDATALATTIJÁNAK FIGYELMEZTETŐ JELEINEK ELLENÉRE- HOGY MÁSRA LENNE SZÜKSÉGE. Ezek a Jelzések sokféle formát ölthetnek. szorongás, pánik-rohamok, testi panaszok, nyugtalanság, álmatlanság, táplálkozási rendellenesség és kényszeres túlhajszoltság.

Nézzük kicsit közelebbről a négy típust.

1. A jó ember:

A nőben élő Madonna nem a testi hibákat látja. Ez a típus a türelemre alapoz, nála a távlati értékek számítanak. Ez a nő, bármilyen férfiből képes hőst faragni. Megérzi a "jó embert", megbecsüli és értékeli, mindenkiben a lehető legjobbat veszi észre. Ha a nő mozgósítja a benne lévő Madonnát  képes lesz meglátni a legjobb tulajdonságokat
a férfiban.  A "szépséghiba"-játszma kiesik, ő mélyen szellemi élettársnak nem hétvégi partnernek tekinti a férfit. Valakinek az a fontos mennyire tudja felizgatni a férfi és mennyire tud játszani vele. Valakinek az a fontos, hogy tudjon vele nevetni. Jó anyám azt mondaná erre, hogy inkább vegyél egy lúdtollat és csiklandozd. J

2. A közös értékek:

A közös érdeklődés nem fontos ennél a nőnél. Szerinte nem az tartja össze a párokat, ellenben a közös értékekkel, amik igazán számítanak. Fontosnak tartja, hogy dolgokról, értékekről egyformán gondolkodjanak párjával. Ha ilyen nő a párod, vegyél részt néha a programjain még ha nem is érdekel, mert fontos hogy támogassátok egymást közösen. A kezdeti romantikus rajongás nem egyéb, mint saját érdeklődés egymásra vetítése. Van valami a másik megjelenésében vagy szenvedélyességében, ami megfog minket és a kezdeti köd elvonulása után észrevesszük a "reális" veszélyt ez a szerelem próbája. Ilyenkor azt tehetjük, hogy képben tartjuk mit várunk a másiktól és kézben tartjuk és elfogadjuk olyannak, amilyen. 

3. A jobb ember

Ez a nő ritkán elégszik meg  a „jó ember”-rel,   fontos számára, hogy párja nála jobb legyen. Szüksége van arra, hogy folyamatosan fel tudjon nézni rá,  egy hőst lásson partnerében. Ez csak olyan férfi lehet, akinek erényeit, tulajdonságait a nő tiszteli ÉS MEGBÍZIK BENNE.

A bizalomhoz idő kell

A bizalom megszerzéséhez és megtartásához kevés hősnek lenni. A  nő akkor tud kiteljesedni, amikor szabadon átadja magát, feltételek nélkül. Ezzel nemcsak partnere férfiasságát erősíti, hanem saját nőiességében is kiteljesedik.

és ha már azt hinnétek vége. Még mindig  lehet fokozni ./ foly. köv./

 
 
ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com

....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

Címkék: férfi szerelem kapcsolatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr354494355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása