Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

Íme néhány támpont, hogy idejében felismerd helyzetedet, képben legyél és tudjál módosítani magadon.

Nézzük azt az állítást: „Nem szeretnék egyetlen klubnak a tagja lenni, amelyik akarja, hogy tagja legyek.”

Pont ez a helyzet áll fenn a mai nőknek egyfajta nagyratartástól szenvednek, közben alacsony az önértékelésük és mindent azonnal szeretnének. A nagyravágyás egyfajta félelem a csökkentértékűségtől és igazán akkor kezdődnek a gondok, amikor megjelenik a szerelem.  Jellemző a nőkre és a férfiakra egyaránt, hogy nem hiszik el ha a másik dicséri, mert úgy gondolják, hogy ismerik saját hibáikat és a másik bolond ha mást lát és ha jönnek ezek a dicsérő szerető emberek a nagyravágyás, a kísértet-szerető, a csalódástól való rettegés mind-mind összefognak és szabotálják a lehetőséget, hogy egymás hősei legyenek.

Kiből lehet még hős, pontosabban „igazi férfi”? Aki tudja mit is akar és meg is teszi amit kell, hogy elérje a célját. A férfiak többsége a könnyen jött prédát levadássza. Miért hagyná ki?- kérdezik csodálkozva. Nem jó stratégia! Sok csalódás származik ebből. A legjobb, amit tehetsz, hogy környezetedből olyan nőt választasz, aki érdeklődik irántad és fontos vagy neki, törődik veled. Ha nem így teszel, akkor ne csodálkozz, hogy végül tojnak a fejedre. Alapból szükséges egy kölcsönös vonzódás és készíts leltárt, hogy eddig kikkel találkoztál, mit tudtál kihozni belőle és mi volt a gond. Így szép lassan tisztulni kezd a kép arról, hogy mit/ kit is szeretnél magad mellett, és
amikor határozottan tudod ezt, be is vonzod Őt.

 A szerelem megtörténik, és ez az a nagy csoda, mely az ég kegyelméből történik két ember között. Csoda a teljesség érzetével, az átérzés kiteljesedésével, ahogyan összeolvadunk partnerünkkel, önmagunk hiányzó részével. Ez a szerelem.

Alapvetően kétfajta férfi létezik: a jófiú és a rosszfiú.

A jófiú, az örök kisfiú, akit soha nem lesz felnőtt… egyfajta Micimackó. Melegszívű és játékos, majdnem bűbájos. A nőt mindig megnevetteti, még akkor is ha nem is szeretné. Kívánja a szerelem teljes örömét, de nem
hajlandó elviselni a szeretetből fakadó bonyodalmakat.

Vannak a rosszfiúk, akik jellemtorzulás mértékétől függően szociopaták, részben vagy teljesen hiányzik a lelkiismeretük. Ők azok a pasik, akiket sok nő elbűvölőnek, ragyogónak, energikusnak, izgatónak, vonzónak és
szórakoztatónak tart. Ők azonban pusztán az izgalomra éhesek és igen ügyesen szét tudják választani a szexet és az érzelmeket. Eseménydús életük ellenére hosszabb távon nem lesz belőlük igazi hős.

A legtöbb férfiban ott lakozik egy Superman, akit az igazi nő ösztönöz és hoz felszínre. Az „igazi férfiak" már foglaltak és családjuk van ez a feminista hullám egyik mellékterméke, hogy a nők nem találnak megfelelő párt maguknak és sok férfi ellágyul. Szóval Hölgyeim tessék magatokhoz csalogatni a Supermant, mert minden férfiban ott van :).


 
ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

Címkék: szex férfiak szerelem nők párkapcsolat r.férfiasság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr584495803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása