Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Számtalan  alkalommal beszélnek a férfiak vad vágyairól, melyek teljesítésével feledhetetlen és frenetikus órákat szerezhetsz párodnak. Ahhoz, hogy hosszútávon is emlékezetes legyen a nemi életetek,  szükség van bizonyos fortélyokra. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, a férfiakat magunk mellett tartani legtöbbször egyszerűbb, mint gondolnánk.

1. Tudd meg mit tart a pasid az együttlétetek alapvető elemének? Ha megadod  ezeket a párodnak mindig csak téged kíván és megtarthatod egy életre. Személyenként eltérő lehet, hogy ki hányszor kívánja a forró örömöket, azonban a legtöbb férfi minimum heti háromszor szívesen gyűrné a lepedőt.

Előfordulhat az is, hogy a pároddal eltérő étvágyúak vagytok, és míg a nő a hétköznapok fáradalmaiban megelégedne a hétvégi együttlétekkel, a pasit a napi stressz sem tántorítja el az esti hancurtól. Ebben az esetben arra kell törekednetek, hogy vágyaitokat közös szintre hozzátok, hogy rátaláljatok a mindkettőtök számára megfelelő közös ritmusra. Hagyd időnkén magad elcsábítani előzetes szándékaid ellenére és lehet, hogy nem fogod megbánni a dolgot. Természetesen a férfinak is el kell fogadnia néha, ha csak a párnát ölelni van erőd.  Így hosszútávon is jól működő boldog szexuális életetek lehet.

2. Légy aktív a szexben! Az intim percekre könnyen rányomhatja a bélyegét, hogy jobban szereted kényelmesen élvezni a pasid munkálkodását, mintsem új elemekkel lenyűgözni párodat. Vigyázat, így mindkettőtök számára könnyen elszürkülhetnek a korábban élvezetes együttlétek, hiszen a szenvedélyt nehéz úgy megőrizni, hogy mindig csak az egyik fél tesz érte. Nem elég ott lenni, jelen kell lenni mégpedig aktívan és a szexuális együttlétek lényege. Adni és kapni. sokszor megfigyeltem, hogy jól induló vad szenvedélyes kapcsolatok, ahol csak úgy repkednek a ruhák. Lecsendesednek és már az ajtóból ledobálós, öledbe felvevős, falnak támasztós élvezetes együttlétek megszűnnek, mert egyszerűen csak ott van a nő és elfelejt adni. Nem elég nagyokat élvezni remegő testtel átadni magát az orgazmus örömeinek. Kell egyfajta játékosság, amit időről időre belevisz, egy igazi vadmacska, aki nem riad vissza attól, hogy a kezébe vegye az irányítást. Fárasztó folyton és idővel unalmas "egyedül levezetni" az együttléteket és persze idővel mind a ketten ezt érzik és nem értik, hogy jutnak idáig.

 Ez páros játék és szükséges az aktív szerepek cseréje. Nem szükséges minden alkalommal neked kezdeményezned, azonban, ha akció közben pózváltást javasolsz, vagy erőteljesebb szorításokkal, esetleg türelmetlen csípőmozgásokkal jelzed párod felé fokozódó vágyadat, az rá is ösztönzőleg hat majd. A férfi megérzi, ha ráülsz és vagy csak szemből és érzi, hogy na legyen essünk túl rajta és nincs benne kraft, erőtlen a legyen már vége szex és elmegy a kedve az egésztől és idővel szép lassan nem lesz benne kedv bármit is belevinni. Mindemellett pedig azért is megéri időnként felvállalni az aktív fél szerepét a nőnek, mert így könnyebben a pasid tudtára adhatod, hogy mi az, ami igazán jólesik neked. Hálás lesz érte és soha ne feledjük ha túl sok időt kihagytok a legtöbb pasi naponta 24 órából 26-ot a szexre gondol.:) Így ha kihagytok napokat, akkor nem bírja olyan sokáig. Ilyenkor a nő hiába szeretné még, hogy bírd vagy gyorsíts a ritmuson. Nem képes rá, mert már alapból 3 napja "éhezik".

Ja, és néha jó a villámszex is. Mind a ketten ráhangolódva kevesebb előjátékkal, de ehhez két agyban ott lévő személyre van szükség egymásra hangolódva és ne várjunk napközbeni fáradalmak után jól bevacsoráztatott pasiktól extrákat. Hagyjuk néha  a vacsit későbbre. Inkább egy örömteli együttlét majd utána egy meghitt beszélgetéssel egybekötött közösen főzött vacsi mélyítheti a kapcsolatot. A szex akkor igazán jó ha mind a ketten akarják és látják egymás szemében a vágyat. Légy spontán! Menj oda párodhoz és csak úgy kezd simogatni add tudtára, hogy akarod a férfi hálás lesz érte és értékelni fogja egy életen át!!!

Miért elégednél meg percekkel?

 

Címkék: szex párkapcsolat tippek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr874481685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása