Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Egy nő betelefonált egy rádióműsorba és elpanaszolta, hogy nem bízik a férfiakban és nem tudja hogyan kerüljön közelebb hozzájuk. Cikksorozatunkban éppen ebben nyújtunk segítséget.Társadalmunk modern változások mentek át a nő belekóstol a férfias hatalomba és annak előnyeibe, hátrányaiba. Majd ismét éhes lesz, hogy felfedezze női képességeit és minden reményük megvan ebben a maszkulin világban, hogy ráleljenek hatalmukra,mert vonzóak, igézőek, és legjobb formában ellenállhatatlanok.

Minden nőnek magának kell rájönnie arra, miként lehet változatos, izgató , vonzó, intellektuálisan ösztönző és lelkeikben sugalmazó. Minden férfi más, de egyben még is egyformák. A nőkkel ez azonban másként van.vágyakozik. Madonna, angyal és egy qurva után, mindezt egy nőben. Nagyon sok nő közel jár hozzá,de ritkán tudnak minden kategóriának megfelelni. A nőiesség egyik legizgalmasabb feladata és egyben leglelkesítőbb feladata is éppen ebben rejlik hogyan kössék újra és újra magunkhoz, lelkesítve azt a férfit, akit egyszer már magunkhoz vonzottak.
A kapcsolatban rejlő csoda ugyanis a nő hajlandóságában keresendő, hogy átadja és megadja magát az általa választott férfinak. Igen uraim ez tévhit, hogy mi választunk, választanak minket!

Hogyan gyakorolhatod visszaszerezni nőiességedet?!

1. Testben-lélekben megadás

Számtalan mese, könyv , film szól erről hogy  elviszik, elrabolják, megküzdenek érte, jön a nagy és erős, bátor hősszerelmes ifjú vagy férfi, erős karjaiba veszi a nőt, aki ráhajtja fejét a férfi mellkasára és átlépik a szerelem küszöbét vagy éppen ellovagolnak a naplementébe közösen. Miért időz elő ekkora izgalmat a legyőzés majd minden nőben?! Mert aláveti magát a szerelem hatalmának, mélyen a lelkében és odakint a külvilágban is. A szerelem extázisa, ami megrészegíti őket hiszen a szerelmük megadása örömteli mivel képessé teszi a nőt szexuálisan és érzelmileg is kibontakoztassa legmélyebb női képességeit. A SZELLEM A TEST MIND BENNE VAN A FOLYAMATBAN ÉS A SZÍV ÜGYEIBEN MINDIG MŰKÖDNEK A TUDATOS TUDATALATTI ERŐK IS. A nő azt fogja érezni, hogy tudatos énje ellenállást tanúsít és azt kell bátran legyőzni és megkezdje a behódolás folyamatát.

/foly. köv/

ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com
....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

Címkék: férfi szerelem párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr144493634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása