Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

 

 

 

Ismét megtisztelt bennünk hűséges olvasónk és nem is várakoztatnálak bennetek olvassuk))

 

"Az emberek nagy része alapjában véve tökéletes körülmények közt (amikor minden jó, minden simán megy) nem tudna mit kezdeni magával, vagyis tudna, de azt kb. egy hónap után megunná. Képzeljük el mi lenne, ha mondjuk egy nőnek a férje nem lenne munkamániás, nem csalná meg, jól keresne, imádná a gyerekeket és foglalkozna is velük, besegítene a házimunkába stb.

 

Miről pletykálkodnának a barátnők, ha nem lenne a párkapcsolatukban "helyzet"??? Vagy a gyerek jól tanulna az iskolában, jó lenne a magatartása, tisztelné a szüleiket, nem züllene stb. Miről beszélgetnének a szülők egymás közt, ha ez nem így lenne??? Vagy képzeljük el mi lenne, ha az emberek olyan vezetőket választanának maguknak, akik értik a dolgukat, nem lopnak csalnak és hazudnak. Akkor nem lenne kit szidni, nem lehetne ki ellen szervezkedni!!! Milyen lenne úgy a világ??? Jelentem alássan én egy ilyen világra vágyok. Sajnos embertársaim többsége nem... Gondoltam arra is, hogy az emberek többsége buta és ezért alakult ki ez a helyzet, de a sok-sok emberrel való beszélgetés után rá kellett jönnöm nem azok. Egyáltalán nem buták az emberek, sőt... Akkor ezek szerint szándékosan vagyunk rosszak, hogy izgalmasak legyünk a partnerünknek??? Szándékosan neveljük rosszul a gyerekünket, hogy belevigyen egy kis izgalmat a szürke családi életünkbe??? Szándékosan választunk alkalmatlan vezetőket, hogy ki tudjunk menni az utcára tüntetni, vagy épp a TV előtt ülve politikai műsorok tömkelegén agyalni, bosszankodni??? Sajnos azt kell, hogy mondjam, IGEN. Ez mind szép és jó addig, amíg ezek a dolgok nem gyűlnek össze és nem robbannak bombaként. Az emberek egy dologgal nem számoltak, ezek a dolgok, amiket csinálnak azért, hogy nem unják halálra magukat a mindennapjaikban egy láncreakciót indítottak el. Ennek a hatását látjuk most. Pénzügyi, gazdasági, erkölcsi, morális, egy szóval minden szinten válság van!!! Aztán most meg mindenki sír!!! Kérdezem én miért??? Izgalmat akart az emberek többsége, hát most megkapták!!! De megemlítek két példát, amelyen keresztül talán jobban megértitek, mire is gondolok. Lássunk egy használt autó vásárlást.

 

Mondjuk valaki venni akar egy 5-6 éves autót. A mai világban már az emberek többségének hozzáférhető az internet, ha nem is otthon egy internet kávézóban, vagy egy könyvtárban mindenképp. Az internet hemzseg az olyan oldalaktól, ahol autós szakemberek, illetve tulajdonosok írják le a véleményüket, tapasztalataikat autóikról. Mik a szériahibák, mik mennek tönkre a leghamarabb, mennyibe kerülnek a cserealkatrészek stb. Én nagyon sok emberrel beszéltem, már aki panaszkodott autójára, hogy ez a baja, meg az a baja, meg így meg úgy. Na ezek közül egyik sem ment fel az internetre vásárlás előtt, hogy elolvassa ezeket az oldalakat. Pedig azt mindenki tudja, hogy vannak olyan autók amiknek rosszabb a minősége, gyakrabban hibásodnak meg és vannak olyanok, amik jobb minőségűek és szinte a kötelező szervizeken kívül nem kell foglalkozni velük. Vagy egy másik példa. Ott vannak pl. a gyorsasági motorok.

 

Egyre többen vesznek (kitudja miből) az izgalom, az adrenalin miatt. Száguldoznak velük az országutakon, városokban, autópályán, majd a TV-ben sírnak, hogy tolószékbe kerültek... Minden ember tudja, így a motorosok is, hogy annak, amit csinálnak nagy valószínűséggel halál, vagy tolószék a vége. Mégis megcsinálják... Úgyhogy kijelenthetjük, hogy az emberek többsége szándékosan csinál, olyan dolgokat, amiből baj lesz, mert különben elunnák magukat mindennapjaikban."

 

 

/raio tollából/
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

 

Címkék: férfi szex szerelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr454543810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása