Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Játék függők....

2012.06.19. 08:19

szerző: loveexpressz.com

"Miért nem azzal vagyunk együtt, aki ismer minket és elfogad olyannak, amilyenek vagyunk, vagy elfogad annak ellenére, amilyenek vagyunk. Miért vagyunk inkább egy olyan emberrel, aki előtt meg kell játszani magunkat, mert tudjuk ha megismerné valódi énünket, azt, hogy milyenek vagyunk, nem kellenénk neki... A legnagyobb ajándék a földön az, ha összetalálkozunk egy olyan emberrel, aki szeret minket feltétel nélkül, akinek elmondhatjuk életünk legsötétebb foltjait, olyan dolgokat, amikre egyáltalán nem vagyunk büszkék sőt ha lehetne kitörölnénk a múltunkból.

Nem élhetünk egész életünkben úgy, hogy magunkban tartunk mindent!!! Kell egy társ, akit nem csak az "előszobába" engedünk be, hanem az egész "házba", még a "pince" legsötétebb zugát is megmutatjuk neki. Aki szeret az- az egész lényünket szereti, úgy egészben szeret minket és aki így szeret annak az érzéseit nem fogja befolyásolni az, amit odabent lát!!! Miért játszunk folyton??? Miért nem vagyunk őszinték másokhoz??? Mert félünk, hogy elhagy minket attól, amit "odabent" lát. Miért dobjuk el magunktól az élet legcsodálatosabb ajándékát egy olyan társat, aki feltétel nélkül szeret minket??? Persze az embereknek van egy olyan tulajdonságuk, ha megnyerik a "főnyeremény" nem igazán tudnak mit kezdeni vele...  

Amennyiben eljön az életedbe egy ilyen ember, ne engedd el... Légy okos, mert nem a legnagyobb játékosok az okosak, mert azok csak otthagynak egy csomó pénzt a kaszinóban, hanem azok akik megnyerik a főnyereményt. Azok, akik ott hagynak a kaszinóban hétről hétre egy nagyobb összeget azok nem mások, mint játék függők. Azok pedig, akik elviszik a főnyereményt nyertesek. Mindenki maga dönti el játékfüggő, vagy szerencsés nyertes akar lenni. Ugyan ez elmondható az éltre is. Az aki folyamatosan megjátssza magát a párkapcsolataiban az nem más mint egy játék függő."

 

/raio tollából/
 
Ha úgy érzed történeted megosztanád vagy segítségre lenne szükséged írj bátran .. válaszolok vagy ha párkapcsolati elemzést szeretnél, hogy illetek -e pároddal egymáshoz vagy pusztán a nevedben rejlő tehetségre vagy kíváncsi , ami benned rejtőzik és felszínre kívánkozik..azt is megmondom csak írj :: dokisenator@gmail.com ....miért halasztanád holnapra?!) írj))válaszolok)

 

 

Címkék: férfi szex szerelem párkapcsolat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr174543858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása