Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapcsolat-Szex-Szerelem

Megosztjuk gondolatainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket a szex, szerelem és párkapcsolat témákban. Írjátok meg Ti is, kommenteljétek bátran, érdekel véleményetek. Ha van személyes történetetek vagy megihletett bármelyik bejegyzés, azt is írd meg bátran, szívesen vesszük.

Friss topikok

HTML

Parkapcsolat intimitás

2012.05.04. 19:10

szerző: loveexpressz.com

 

Mit is jelent?! Szexuális együttlétek, ahol jól megdöngeted és mozdulni sem bírtok? Ha így gondolod akkor hamar vége lesz a kapcsolatodnak. Két ember összhangja, ahogy feloldódnak és átadják magukat egymásnak, testestül-lelkestül. Egyfajta bizalom, figyelem, elfogadás, átadás adok-kapok elmélyülés egymásban.
 
Nem az ágyban kezdődik és nem is ott végződik. Mindenesetre ha elérjük, akkor tartós párkapcsolatban lesz részünk ugyanis ez tartja össze az embereket. A mindennapok apróságai, ahogy osztoztok benne és megosztjátok egymással. Részévé teszitek az életeteknek a másik feletek. Tanúi lesztek egymás örömeinek, bánatának, kudarcainak és sikereinek. Mind az egyéni és páros dolgok összessége.
 
Hogy érheted el? Kezdd a kapcsolatodat teljesen tisztán és vállald fel. Mindenhol és mindenki előtt, ne szégyelld. Megérzi a másik ha fenntartásaid vannak vele kapcsolatban és marad a rossz szájíz.....szépen lassan bomlasztani kezd. Ne titkolózz, tedd elérhetővé kapcsolataid, akár levelezésed, beszélgetéseid barátaid és nem a kontroll miatt. Hanem, mert tényleg nincs mit titkolnod és megosztasz mindent.
 
Mikor hazaérsz magadtól mesélj mi történt veled. Bármennyire apróságnak tűnik,de jelzésértékű és ha otthon vagytok akkor gondolkodjatok el miben segíthettek egymásnak, hogy megosszátok a munkát levéve a terhet a másikról és hamarabb foglalkozhattok egymással még ha csak egy csók és ölelésről is van szó. Ne feledd megérinteni pusztán mert jól esik, megcsókolni és amikor egymásra néztek a szemeitek árulkodjanak a szerelemről, hogy fontosak vagytok egymásnak és hálásak vagyok minden pillanatért, amit együtt tölthetek és köszönitek, hogy LÉTEZTEK.
A kikapcsolódásról se feledkezzetek meg akár közösen akár külön-külön..érdemes viszont az arányokra vigyázni. Több legyen az együtt töltött idő, de ez magától értetődik, hiszen jól érzitek magatok egymással. Lehet tanulni sok odafigyeléssel, törődéssel és ha ez mind megvan, pozitív hatása a szexuális együttlétekben is jelentkezni fog. Egyfajta azonos rezgés, amitől minden szeretkezés, még a gyors is, ami látszólag szimplának tűnő is mély és teljes lesz és mindig más, különleges. Ez az igazi párkapcsolati intimitás, Szerintem.
 

 Bizonytalan lennél, kérdésed lenne?!.... nem vagy elég bátor, akkor nyugodtan kérdezd meg doktorod vagy gyógyszerészed..a dokisenator@gmail.com oldalon..Mindenkinek válaszolók!!))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loveexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr264488037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása